henriëtte faroche

De kracht van de natuur….

Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke oliën vervaardigd uit pure extracten van bloemen en planten met een intensieve werking.  

Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn, waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur.

De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel speciale verzorgingsproducten die naast iedere productlijn gebruikt kunnen worden.

Gezichtsbehandeling met producten van Henriëtte Faroche

Door middel van een huidanalyse en nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt wordt er gekeken welke producten voor uw huidtype geschikt zijn op dit moment en het beste hun doel bereiken.

Henriëtte Faroche heeft 5 standaardbehandelingen afgestemd op verschillende huidtypen en rijkelijk aangevuld met essentiële oliën:

- Hydrasence behandeling voor de droge huid
- Regufin behandeling voor de gemengde tot normale huid
- Matifiante behandeling voor de vette/onzuivere huid
- Sensilence behandeling voor de gevoelige huid
- Collastine behandeling voor de rijpere huid

Thuisverzorging met producten van Henriëtte Faroche

De Henriëtte Faroche producten voor thuisgebruik sluiten perfect aan bij de behandeling die u bij Mi Cura ontvangt. Door middel van een huiddiagnose wordt precies vastgesteld welke producten voor uw huidtype geschikt zijn en het beste hun doel bereiken. Want een crème is nooit zomaar een crème, iedere huid is anders en heeft een eigen specifieke behandeling en aangepaste producten nodig. Door een goede dagelijkse verzorging blijft uw huid in conditie. Ook kunt u uw huid extra verwennen door het gebruik van speciale producten die afgestemd zijn op de producten voor dagelijks gebruik.

Neem nu contact op om een afspraak in te plannen.