Gezichtsbehandelingen

Bij schoonheidssalon Mi Cura kunt u kiezen tussen een reinigende gezichtsbehandeling, basis gezichtsbehandeling, luxe gezichtsbehandelingen en deluxe gezichtsbehandeling. Maak hieronder uw keuze.

REINIGENDE GEZICHTSBEHANDELING:   €35,- (ca. 40 min.)
De gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met producten aangepast aan uw huidtype. Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Reiniging

 • Dieptereiniging

 • Stoombehandeling plus het verwijderen van onzuiverheden

 • Gezichtsmasker

 • Verzorgende crème

BASIS GEZICHTSBEHANDELING: €45,- (ca. 80 min.)
De gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met producten aangepast aan uw huidtype. Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Reiniging

 • Dieptereiniging

 • Epileren

 • Gezichtsmassage incl. decolleté, nek en schouders

 • Stoombehandeling plus het verwijderen van onzuiverheden

 • Gezichtsmasker

 • Verzorgende crème

LUXE GEZICHTSBEHANDELINGEN: 

Bevat dezelfde onderdelen als de BASIS GEZICHTSBEHANDELING met als EXTRA onderdeel een intense ampul en een gezichtsmasker uit de luxe lijn aangepast op uw huidtype:

Farorisan fruitzuren gezichtsbehandeling: €49,- (ca. 90 min.)

Vertoont uw huid hier en daar (onderhuidse) verstoppingen? Of heeft uw huid een vale uitstraling? Dan is deze behandeling ideaal. De fruitzuren stimuleren de celvernieuwing en geeft uw gezicht weer een gave teint.

Brilliant gezichtsbehandeling verrijkt met vitamine E: €49, - (ca. 90 min.)

Deze behandeling is geschikt voor de huid die vraagt om een intensievere verzorging. Vitamine E zorgt ervoor dat de huid soepeler, steviger en elastischer aanvoelt. Deze behandeling is aan te raden voor een huid met teleangiëctastieën (rode verwijde vaatjes).

Cel herstellende gezichtsbehandeling: €49,- (ca. 90 min.)

Voelt uw huid trekkerig, branderig aan of vertoont uw huid een vlekkerig uiterlijk? Dan is deze speciale verzachtende behandeling geschikt voor u! In deze behandeling wordt gewerkt met een melkproteïne welke huidbeschadigingen herstelt en de natuurlijke afweer versterkt.

deluxe gezichtsbehandelingen (anti-rimpel gezichtsbehandeling):

€63,- (ca. 90 min.)

Bevat dezelfde onderdelen als de BASIS GEZICHTSBEHANDELING met als EXTRA onderdelen een Diamant Vliesmasker of Vitamine C & Hyaluron filler serum (afhankelijk van de huidbehoefte) plus een collageen oogmasker.

Vitamin C & Hyaluron filler serum: 

Vitamine C zit boordevol anti-oxidanten die je huid beschermen tegen huidveroudering. Bovendien ondersteunt het de huid bij de aanmaak van collageen.

Geef uw huid een boost met dit serum, verrijkt met vitamine C en hyaluronzuur. Hyaluronzuur werkt vochtbindend en huidverjongend. De huid voelt zachter aan en fijne lijntjes en rimpels vervagen. Vitamine C is een belangrijke anti-oxidant die de huid helpt te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien is vitamine C essentieel voor de vorming van collageen in de huid. 

Na de behandeling krijgt u het serum mee naar huis om deze na een aantal dagen te herhalen voor een langdurig effect.

Diamant Vliesmasker:

Vliesmasker met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid bevorderen. Hydraterend effect op de droge huid. Bevat diamantpoeder dat bekend staat om haar stimulerende werking op de bloedcirculatie met als resultaat een stralende teint!

Onder invloed van allerlei factoren zoals stress, vochttekort, slaaptekort, ongezonde voeding of roken en alcohol, kan de huid een doffe en vale uitstraling krijgen. De huid is dan slecht doorbloedt, heeft een gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren. Het Diamanten vliesmaker stimuleert de  bloedcirculatie en geeft de huid daarmee een frissere, gezondere en jongere uitstraling. 

Na de behandeling krijgt u het vliesmasker mee naar huis om deze na een aantal dagen te herhalen voor een langdurig effect.

Collageen oogmaker:

Het ideale verzorgingsproduct voor het gebied rond de ogen. Dit oogmasker is o.a. samengesteld uit collageen. Een stofje wat huidveroudering en rimpels tegengaat.

Het is dus niet alleen om wallen weg te werken, maar ook veroudering van je huid tegen te gaan. Een 2-in-1 product dus! Collageen oogmasker is samengesteld uit belangrijke voedingsstoffen zoals Aloë Vera, hyaluronzuur, zeewier, vitamine A, vitamine C, vitamine E, vitamine B5, rozenolie, gezuiverd water en natuurlijk Collageen. Waardoor dit product zeer goed is voor de huid. Het collageen oogmasker dringt wel 10 keer dieper door in de huid dan gewone oogmaskers.

neem nu contact op om een afspraak in te plannen