dermapen.jpg
gezicht dermapen.jpg

Dermapen: anti-aging en huidverbetering

Zijn inspuitingen u een brug te ver? 

De DermaPen wordt wel het antwoord op botox genoemd. Met de specialisatie microneedling kunnen we uw huid tot in de diepte vernieuwen. De DermaPen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De huid heeft van nature een groot herstellend vermogen en het is dit vermogen dat met de behandeling wordt aangesproken.

Hoe werkt de Dermapen?

De DermaPen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (elastine is een elastisch proteïne in bindweefsel).

Wat is het effect?

• Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

• Het zorgt voor huidverstrakking (natuurlijke versteviging en lift).

• Het verbetert de huidkwaliteit: zowel de textuur als de gelaatskleur verbeteren.

• Het activeert het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid.

• Het vernieuwt de huid in diepte, het zorgt voor rimpelopvulling van binnenuit.

Is microneedling pijnlijk?

Nee, de kleine prikjes die u voelt zijn prima te verdragen. Het is een veilige, effectieve en pijnloze methode in de strijd tegen huidveroudering. Met extreme resultaten en een korte herstelperiode. De behandeling is zo veilig dat het onbeperkt herhaald kan worden.

Wat kan je verwachten tijdens de behandeling met de Dermapen?

Tijdens de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, de DermaPen wordt over uw huid bewogen. De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. De behandeldiepte, variërend van 0,25 mm tot 1,0 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie. Er kunnen puntbloedinkjes (alleen als we diep werken) tijdens de behandeling zichtbaar worden. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. Na de behandeling met de DermaPen krijgt u een heerlijk verkoelend aqua gel masker. De huid sluit zich meteen na de behandeling.

Hyaluronzuur serum in combinatie met de Dermapen

Hyaluronzuur: Hyaluronzuur serum is een natuurlijke substantie die de verbluffende capaciteit heeft om grote hoeveelheden vocht aan te trekken en vast te houden. Dit betekent dat het overwerkt en de huid aanvult om het uiterlijk en de textuur te verbeteren. 

DermaPen: Een behandeling met de DermaPen, die de collageenproductie stimuleert en duizenden microkanalen in de huid creëert. Waardoor deze tot 300% meer huidverzorging kan absorberen dan een onbehandelde huid toe in staat is.

Als je hyaluronzuur serum met de DermaPen combineer, heb je een van de krachtigste anti-verouderingsbehandelingen tot beschikking.

Foto voor en na aantal behandelingen met de DermaPen

Foto voor en na aantal behandelingen met de DermaPen

 Hoe reageert de huid?

De huid reageert onmiddellijk op de microneedling met matige tot intensieve roodkleuring en een branderig gevoel die uiterlijk na 1 – 2 dagen vermindert. Daarna kan op bijzonder intensief bewerkte huiddelen plaatselijk een licht korstje ontstaan. Dit is de gewenste reactie van de huid op een optimaal werkende behandeling.

Waar moet je op letten na de microneedling behandeling?

De huid heeft na de behandeling 2 tot 3 dagen nodig om te regenereren. Je bereikt optimale behandelingsresultaten, wanneer je gedurende deze tijd extra prikkels vermijd zoals zon of zonnebank, sterk transpireren, sauna en zwembad. De behandelde huid in deze periode ook niet peelen, scrubben of ontharen. Vanaf de behandeling tot 3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming van minimaal SPF30 worden aangebracht.

 

Wanneer zie ik resultaat?

Het resultaat van de microneedling laat even op zich wachten. De huid heeft minimaal 6 weken nodig om collageen aan te maken. Het resultaat begint in de loop van de kuur zichtbaar te worden.

Contra-indicaties voor deze behandeling zijn:

  • Zonnebrand

  • Open wondjes

  • Zwangerschap of borstvoeding

  • Infecties

  • Actieve herpes (koortslip)

  • Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen

  • Eczeem

  • Actieve Acne

  • Tijdens antibiotica kuur

  • Huidkanker

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat raden we meerdere sessies aan, dat versterkt het effect.

• Naar gelang uw huidtype zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig.

• Een behandeling kan met een tussenpose van 4 weken herhaald worden.

Prijzen:

Microneedling/ DermaPen gezicht losse behandeling:  €85,- Microneedling/ DermaPen gezicht kuur van 4 behandelingen: €305,- Microneedling/ DermaPen gezicht kuur van 6 behandelingen: €460,-

Microneedling/ DermaPen gezicht en hals losse behandeling:  €98,-
Microneedling/ DermaPen gezicht en hals kuur van 4 behandelingen: €357,-
Microneedling/ DermaPen gezicht en hals kuur van 6 behandelingen: €538,-